Protecția datelor cu caracter personal

[ Înapoi la Programare/Valetare ]

Stimați clienti,

Pentru Păcii Car Wash protecția datelor dumneavoastră personale este foarte importantă.

Datele sunt colectate precum adresele de mail și numerele de înmatriculare sunt în scopul asigurării celor mai bune oferte pentru dumneavoastră și pentru a va oferi cea mai bună experiență în relația cu Păcii Car Wash.

De aceea, datele dumneavoastră sunt necesare să fie actualizate în permanență. Aveți posibilitatea să interveniți oricând în ce privește acuratețea și utilizarea datelor. Vă rugăm să ne contactați cu încredere pentru a le rectifica sau șterge.

Datele sunt colectate doar pe baza consimțământului dumneavoastră în relația cu Păcii Car Wash și conform cerințelor legale. Prelucrarea lor se face în condiții de legalitate, echitate și transparență, cu asigurarea securității adecvate a datelor, inclusiv protecția împotriva prelucrării neautorizate sau ilegale și împotriva pierderii, a distrugerii sau a deteriorării accidentale.

Personalul Păcii Car Wash respectă cu strictețe cerințele legale în privința protecției datelor și are grijă ca toate operațiunile de prelucrare să fie realizate numai în interesul dumneavoastră.

Contactați-ne cu încredere pentru orice întrebari cu privire la protecția datelor la modul în care ele sunt utilizate pentru a vă oferi o experiență excelentă în relația cu Păcii Car Wash.

[ Înapoi la Programare/Valetare ]